Ferestre

Profilul pentacameral SALAMANDER STREAMLINE 76 mm

fereastrasabitermFerestrele si usile realizate de compania noatra in sistemul de profile SALAMANDER STREAMLINE 76 ,cu o feronerie performanta de ultima generatie – ROTO NT - si cu vitraje performante de pana la 40 mm, latime si argon. Sistemul de profile din PVC SALAMANDER STREAMLINE SL76, este unic în comparaţie cu competitorii din clasa sa. Culoarea, ALB SALA-MANDER, caracterizează şi deosebesc profilele PVC fabricate de Compania SALAMANDER de celelalte profile, lăţimea constructivă de 76mm, coeficientul de transfer termic Uf= 1,2 W/m²K .

Sistemul pentacameral cu o lăţime constructivă de 76mm, confera o izolare termică foarte eficienta , armatura din oţel zincat, asigură stabilitate.

Sistemul de garniture duble, integrate în procesul de producţie, nu lasă nici o şansă zgomotului şi frigului.
Ferestrele din STREAMLINE SL 76 mm se caracterizeaza printr-un design elegant şi proprietăţi de izolare termică şi fonică superioare .
Dispunem de 5 culori standard, stejar auriu, mahon , nuc, alb, gri antracit .
Datorita constructiei extrem de robuste a profilului, ferestrele construite in sistemul STREAMLINE pot atinge valori prag de etansare la apa si permeabilitate la aer de pana la 1050 Pascali, o valoare lider in comparatie cu sistemele furnizate de ceilalti producatori de renume de sisteme de profile din PVC.

Profilul PVC pentru case pasive SALAMANDER BLUE EVOLUTION4-47e70e36-503864-480

Ferestrele realizate din sistemul de profile PVC SALAMANDER bluEVOLUTION, reprezinta cea mai avansata tehnologie disponibila pe plan mondial la momentul actual in domeniul tamplariei din PVC. Trei linii directoare au fost urmarite in conceperea acestei serii de profile: PROTECŢIA CLIMATULUI, EFICIENŢĂ ENERGETICĂ, PROTECŢIA MEDIULUI 

Sistemul de profile blueEVOLUTION este dedicate pentru fabricarea unor ferestre de nouă generaţie. Combinatia dintre profilele Blueevolution, feroneria ROTO NT de ultima generatie si vitrajele performante care pot avea latimi de pana la 52 mm determina cea mai performanta fereastra din PVC existenta la ora actuala.
Compania SALAMANDER, a proiectat şi produce acest system pentru cei ce doresc:

  • Ferestre prin intermediul carora pot economisi costuri la energie.
  • Să contribuie la protejarea climatului
  • o fereastră care corespunde celor mai mari exigenţe
  • un aspect modern al ferestrelor
  • o fereastră ce beneficiaza de o constructive solida si durabila

            Coeficientul de transfer termic al profileloreste de Uf= 1,0 W/m2K cu armătură standard şi se pot atinge valori de pana la Uf = 0,94 W/m2K cu armătură Thermtec.
Clasa  ,,A" pentru toate profilele din sistem, cea mai bună calitate de marcă fabricată în Germania.

Pe lângă alb sunt disponibile ferestre într-o gama variata de decoruri imitatie lemn si nuante RAL ce acopera toata gama de cerinte existente pe piata tamplariei termoizolante.


SABITERM

Suntem pe piata termopanelor inca din anul 2000 continuand fara intrerupere pana astazi ,Am inceput cu pasi marunti la nivel de zona si am ajuns chiar si pe piata din Europa. Toate aceste se datoreaza echipei de profesionisti din cadrul firmei noastre, dar foarte important este si aportul clientilor multumiti de serviciile noastre care ne-au recomandat. Producem si comercializam ferestre si usi din pvc, folosind ca si materie prima, produse de importate din Germania.