Plasa Insecte

Materialul din care sunt confecționate plasele este fibra de sticla.

A. Plase contra insectelor fixe - Sunt realizate din profile din aluminiu 9x30 si sunt prevăzute cu mâneraşe rotative pentru fixare. Sunt coplanare cu tocul ferestrei. Pot fi albe sau maro – culori de baza, pot fi vopsite in orice culoare RAL la un preț majorat sau pot fi vopsite in culori imitație lemn (doar stejar auriu).

B. Plase insecte mobile tip rulou cu caseta laterala - Sunt prevăzute pentru uși de balcon. Pentru a se putea monta in condiții optime pe laterala cu caseta e recomandat sa fie liber tocul ferestrei 45 mm, 15 mm pe partea opusa si 32 mm sus respective jos. Sunt disponibile in variantele alb, maro de baza, vopsite in culori RAL, sau vopsite in culori imitație lemn (stejar auriu, brad si mahon).

C. Plase insecte mobile tip rulou cu caseta sus - Pentru a se putea monta optim este necesar un spațiu liber din rama ferestrelor de minim 45 minim partea superioara, de 32 mm pe laterale si de 15 mm in partea inferioara. Sunt disponibile in variantele alb, maro de baza, vopsite in culori RAL, sau vopsite in culori imitație lemn (stejar auriu, brad si mahon).


SABITERM

Suntem pe piata termopanelor inca din anul 2000 continuand fara intrerupere pana astazi ,Am inceput cu pasi marunti la nivel de zona si am ajuns chiar si pe piata din Europa. Toate aceste se datoreaza echipei de profesionisti din cadrul firmei noastre, dar foarte important este si aportul clientilor multumiti de serviciile noastre care ne-au recomandat. Producem si comercializam ferestre si usi din pvc, folosind ca si materie prima, produse de importate din Germania.