Usi Exterior

Usile pentru exterior confectionate  din pvc sau aluminiu pot fi efectuate dupa necersitatea fiecarui client. Avem o paleta de culori diversificata si in functie de cerintele clientului putem  executa orice dimensiune si culoare din gama noastra de culori si imitatii lemn.

Folosim profile din Pvc Clasa A , de inalta calitate si feronerie de tip Roto, Maco-Multimatic sau Winkhaus.

Feroneria si profilul pe care il folosim ofera o etansare perfecta, izolare termica superioara, siguranta imbunatatita impotriva efractiei . Balamalele pe care le utilizam la usile de exterior sunt 3D si rezista la o greutate a usii de la 90-110Kg. Broastele multipunct cat si broastele cu bolt fix pe care le folosim pentru usile de exterior ofera un grad scazut de risc impotriva efractiei, astfel o protectie mai buna a locuintei dumneavoastra.

Pragul din aluminiu cu garniture de etansare folosit in dotarea usilor din PVC etanseaza perfect pe garnitura cercevelei. Usile de exterior pot fi un unul sau doua canate in functie de proiectul cladirii si de preferintele clientului.

Balamalele pe care le utilizam la usile de exterior sunt 3D sau Cilindrice.

 

SABITERM

Suntem pe piata termopanelor inca din anul 2000 continuand fara intrerupere pana astazi ,Am inceput cu pasi marunti la nivel de zona si am ajuns chiar si pe piata din Europa. Toate aceste se datoreaza echipei de profesionisti din cadrul firmei noastre, dar foarte important este si aportul clientilor multumiti de serviciile noastre care ne-au recomandat. Producem si comercializam ferestre si usi din pvc, folosind ca si materie prima, produse de importate din Germania.