Usi Interior

Usile de interior fac parte din gama noastra de produse comercializate. Pot fi executate la comanda pe diferite game de profil si culori.

Calitate pentru dumneavoastra o prioritate pentru noi.

Realizam usi de interior din profile de pvc si aluminiu ,care confera o rezistenta sporita in timp.

Usile pentru interior sunt confectionate cu cea mai mare atentie , intr-o gama variata de culori si imitatii de lemn si pentru a ne adapta cat mai usor oricarui  proiect pentru clientii nostri.

Pentru a fi in concordanta cu cerintele pietei ,confectionam usi de interior cu si fara prag din aluminiu.

Garnitura automata montata in partea de jos a usii , coboara pe pardoseala in momentul inchiderii usii astfel inlocuieste cu succes pragul si ofera un confort mai bun.

Oferim clientilor nostri o gama variata de sticla sablata , pentru usi , cu diferite modele standard dar si personalizate , aceasta fiint tratata in timpul procesului de productie astfel incat se obtine o bariera termica si fonica  foarte buna.


SABITERM

Suntem pe piata termopanelor inca din anul 2000 continuand fara intrerupere pana astazi ,Am inceput cu pasi marunti la nivel de zona si am ajuns chiar si pe piata din Europa. Toate aceste se datoreaza echipei de profesionisti din cadrul firmei noastre, dar foarte important este si aportul clientilor multumiti de serviciile noastre care ne-au recomandat. Producem si comercializam ferestre si usi din pvc, folosind ca si materie prima, produse de importate din Germania.