Usi Rulante

Usile de garaj de de tip rulou cu lamela din aluminiu umpluta cu spuma poliuretanica de 55 sau 77 mm. Practic este un rulou exterior de dimensiuni mai mari, mai rezistent si cu excelente calitati antiefractie.

Se pot confectiona cu comanda manuala si manivela sau cu motor, avand intrerupator si/sau telecomanda. La cerere pot fi prevazute lamele perforate cu gemulete pentru a permite patrunderea luminii in interior. Paleta de culori diversa si imitatiile de lemn existente fac posibil incadrarea eleganta a usilor de garaj oricarei linii arhitecturale.

Nu ocupa mult spatiu.
Sunt usor de manevrat.
Pot fi actionate manual , dar si electric din intrerupator sau telecomanda.


SABITERM

Suntem pe piata termopanelor inca din anul 2000 continuand fara intrerupere pana astazi ,Am inceput cu pasi marunti la nivel de zona si am ajuns chiar si pe piata din Europa. Toate aceste se datoreaza echipei de profesionisti din cadrul firmei noastre, dar foarte important este si aportul clientilor multumiti de serviciile noastre care ne-au recomandat. Producem si comercializam ferestre si usi din pvc, folosind ca si materie prima, produse de importate din Germania.